Skip to main content
AlleUncategorized

Lær mere om dine resultater og kunder med dashboardet

By November 2, 2023December 14th, 2023No Comments

Lær mere om dine resultater og kunder med dashboardet

Få adgang til dit personlige dashboard

Har du et partnerskab med Loyalty Key, er du sikret adgang til din forretnings eget dashboard. Det er en unik ressource, der er fyldt med værdifuld indsigt i din omsætning og i de medlemmer, der handler loyalt hos dig.

Når du indgår et partnerskab med Loyalty Key, får du loginoplysninger til dit dashboard. Her kan du løbende logge ind og følge med i dataene for din omsætning og de medlemmer, der handler hos dig. De indsigter, du kan finde i dashboardet, er f.eks. antallet af medlemmer, der har gjort et køb, din omsætning og meget mere, som vi vil uddybe herunder.

Du har desuden mulighed for at eksportere dashboardets indhold som pdf, så du kan bruge det i rapporter, og hvor du ellers finder det relevant.

Hav overblik over din omsætning

Loyalty Keys fordelsprogrammer er bygget op omkring cardlinked-teknologien. Denne teknologi gør det muligt at samle data om medlemmerne og den omsætning, de skaber hos dig. Teknologien forbinder nemlig medlemmets profil og det betalingskort, som medlemmet handler med hos dig. Derfor kan dashboardet nemt gøre dig klogere på din omsætning på flere måder.

Du kan både se den samlede omsætning samt grafer over omsætningen fordelt over tid og pr. køb. Derudover kan du holde øje med antallet af transaktioner og mængden af cashback, du har glædet programmernes medlemmer med.

Har du flere butikker, kan du også se dataene for hver butik og f.eks. holde øje med, om en butik klarer sig bedre end en anden. Denne viden er værdifuld, når du i fremtiden skal afgøre, hvilke tiltag du vil prioritere.

Du kan læse mere om, hvilke fordele der er ved et moderne loyalitetsprogram, der er bundet op på betalingskortet, i denne artikel, vi har skrevet i forbindelse med udgivelsen af Nordic Payment Report 2023.

Vil du kende din målgruppe bedre?

Det er helt essentielt at have et godt kendskab til sin målgruppe og dem, der handler i forretningen. Uden denne indsigt er det svært at lægge de rette markedsføring- og salgsstrategier og opnå succes med dem.

Med dashboardet får du en betydningsfuld fordel i forhold til dine konkurrenter. Dashboardet giver dig nemlig en unik indsigt i demografien for de medlemmer, der handler hos dig, takket være cardlinked-teknologien.

I dashboardet kan du derfor nemt få et indblik i, hvordan de handlende medlemmer fordeler sig i din forretning, når det kommer til alder, køn og geografi, og du vælger selv, om du vil se dataene pr. dag, uge eller måned.

Du kan desuden følge med i, hvor mange medlemmer der besøger din forretning for første gang og sammenligne det med, hvor mange medlemmer der vender tilbage igen og igen. Denne information er essentiel, da formålet med vores partnerskab med din forretning er at skabe flere kunder, der vender loyalt tilbage.

Læs mere om, hvorfor et loyalitetsprogram er et essentielt værktøj, når man vil skabe stærkere kunderelationer i vores artikel her.

Fremtidens features

Vi arbejder hver dag på at gøre dashboardet endnu bedre og mere informationsrigt, så det giver dig mere værdi. Vi glæder os derfor til at løfte sløret for nye tiltag løbende.

Indtil da kan du besøge dit dashboard på linket herunder.

Gå til dashboard