Skip to main content
Alle

Vi lancerer BonusKroner – fremtidens fordelsprogram til medarbejdere!

By May 1, 2023June 23rd, 2023No Comments

Vi lancerer BonusKroner – fremtidens fordelsprogram til medarbejdere!

En person, der holder en telefon op med ordet bonuskroner i baggrunden.

Vi er utroligt stolte af at kunne præsentere vores nye platform og app BonusKroner – et nyt fordelsprogram skabt i et tæt, ambitiøst samarbejde med Danløn, som står bag lønudbetaling til titusindvis af danskere.

Med vores nye fordelsprogram er vores mission at hjælpe danske lønmodtagere med at få deres lønseddel til at række længere, hver gang de handler – noget, der er en nødvendighed i en tid med stor økonomisk usikkerhed og inflation som nu.

Mere værdi i hverdagsforbruget og på ferien

BonusKroner er bygget op på vores unikke cardlink-teknologi, der gør det muligt for medlemmer helt automatisk at optjene penge, hver gang de handler med deres almindelige betalingskort hos vores mange samarbejdende butikker, restauranter og webshops i Danmark samt hos flere end 800.000 hoteller globalt.

Vores app og website fungerer som en forbrugerplatform, hvor medlemmerne kan orientere sig om forretninger, der skaber mere værdi i deres forbrug som f.eks. Just Eat, Shell og Emmerys. Det kan nemlig betale sig for medlemmerne at lægge deres forbrug hos vores samarbejdspartnere, da de altid optjener op til 35 % af deres køb i bonuskroner. Når de har optjent mere end 100 kr., udbetaler de med et enkelt swipe bonuskronerne til deres bankkonto – og får på den måde mere luft i deres private økonomi.

Programmet kan tiltrække og fastholde medarbejdere

BonusKroner er et lukket fordelsprogram, hvor arbejdsgivere, der udbetaler løn via Danløn, kan tilmelde deres medarbejdere. Medarbejderne får en tilmeldingskode via Danløn og kan herefter oprette sig nemt i BonusKroner-appen med koden. Det betyder, at fordelsprogrammet ikke kun er værdifuldt for medarbejderne – arbejdsgivere vil også kunne benytte BonusKroner til at tilbyde arbejdsgoder, der rent faktisk skaber værdi.

Læs mere om, hvordan du som arbejdsgiver giver adgang til dine medarbejdere her

Se BonusKroner