Skip to main content
AlleLoyalty Key Point

Loyalty Key Point #1

By January 1, 2022June 23rd, 2023No Comments

#1 Optimér kunderejsen, og fasthold dine kunder med cardlinked-teknologien

En kvinde holder en telefon og en papirspose med en push-besked ovenpå

En undersøgelse fra Havard Business School viser, at loyale kunder i gennemsnit bidrager mellem 25 og 95 procent mere til omsætningen end almindelige kunder. En anden undersøgelse viser, at 67 % af forbrugerne er mere tilbøjelige til at handle i butikker, hvor de bliver belønnet med fordele.

Det økonomiske potentiale i at optimere og kapitalisere på eksisterende kunder gennem et loyalitetsprogram, fremfor blot at rette fokus mod leadgenerering af nye kundeemner, er således stort. Det har mange virksomheder efterhånden også fået øjnene op for. Ikke desto mindre findes der talrige eksempler på virksomheder, som mislykkes med deres loyalitetsprogram allerede inden for det første år.

Hvorfor vælge cardlinked-teknologien?

En af de hyppigste årsager til at mange virksomheder ikke oplever succes med de traditionelle loyalitetsprogrammer, er, at de forringer kunderejsen ved at skabe for meget friktion i kassen ved check-out. Ofte har kunderne ikke deres medlemskort ved hånden eller oplever, at deres rabatkuponer er udløbet. I de tilfælde, hvor kunderne faktisk har medlemskortet eller rabatkuponen på sig, vil mange alligevel være tilbøjelige til at lade det blive i pungen, fordi det bliver besværligt at bruge tid på at scanne medlemskortet, indløse en kupon eller indtaste en rabatkode. Det resulterer i, at de går glip af deres fordele, og loyalitetsprogrammet er forgæves.

En anden udfordring forbundet med de traditionelle loyalitetsprogrammer er, at de ofte er linket til et medlemskort, kuponer eller QR-koder og derved er det ikke muligt at tracke kundernes købsadfærd. Det betyder, at det bliver svært at afdække deres købspræferencer og derved at optimere kunderejsen.

Optimér kunderejsen, og fasthold dine kunder

Med Cardlinked-teknologien undgår du ovenstående problemstillinger, fordi betalingskortet er blevet omdannet til medlemskortet. Kunderne tilknytter hurtigt, nemt og sikkert deres betalingskort til loyalitetsprogrammet og modtager deres belønning helt automatisk, hver gang de handler med deres almindelige betalingskort. Det gør købsprocessen langt mere agil og effektiv, fordi kunderne ikke længere skal holde styr på samtlige forskellige medlemskort og huske at indløse rabatkuponer inden for begrænsede tidsfrister.

Den forbedrede kunderejse øger kundernes incitament for at handle hyppigere, hvilket afspejler sig på bundlinjen. Efter den svenske virksomhed Goloyal opgraderede deres loyalitetsløsning til en Cardlinked-løsning, oplevede de en 10x stigning i købstransaktioner. Ligeledes oplevede Britiske Intu Proporties (i dag kaldet Capital Shopping Centres Group plc) en stigning på 47 % i det gennemsnitlige kundekøb efter de opgraderede til en Cardlinked-loyalitetsløsning.

Med Cardlinked-teknologien får du samtidig adgang til et dashboard, der giver dataindsigt i medlemmernes købsadfærd, demografi og købspræferencer. Den dybere forståelse af hvem kunderne er, giver en unik mulighed for at optimere kunderejsen og sikre, at den er målrettet kundernes specifikke needs og pains.

Læs mere om, hvordan vores Cardlinked-loyalitetsløsning kan skabe værdi i din virksomhed her