Skip to main content
AlleUncategorized

Loyalty Key og Quickpay indgår vigtigt samarbejde

By June 20, 2024No Comments

Loyalty Key og Quickpay indgår vigtigt samarbejde

Nu får mere end 30.000 webshops adgang til +200.000 købestærke forbrugere gennem Loyalty Keys loyalitetsprogrammer, BonusKroner, Spar Nord Cashback og Cashback i partnerskab med Visa.

Større værdi for danske webshops

Quickpay, der er én af Danmarks førende virksomheder inden for simple og effektive online betalingsløsninger til webshops, har længe været nogle af de dygtigste i branchen. Derfor er det med stor begejstring, at Loyalty Key kan annoncere dette samarbejde, der er en unik mulighed for at skabe endnu større værdi inden for dansk e-handel gennem vores loyalitetsprogrammer. Samarbejdet skal give danske webshops mulighed for at skabe nysalg, mersalg og gensalg ved at øge deres eksponering på tværs af digitale platforme.

”Samarbejdet betyder, at vi endnu nemmere kan hjælpe danske webshops med at tiltrække nye kunder og fastholde deres eksisterende gennem målrettet markedsføring til mere end 200.000 aktive medlemmer i vores loyalitetsprogrammer”
Kristoffer Vagnsø Petersen, CCO, Loyalty Key

Nem adgang til +200.000 medlemmer

Som en del af partnerskabet har Quickpay udviklet en nem sign-up formular i virksomhedernes Quickpay Manager, så de med få klik kan blive markedsført på tværs af Loyalty Keys loyalitetssprogrammer og derved tiltrække nye kunder og fastholde de eksisterende. Her kan deres webshop blive markedsført til +200.000 medlemmer i loyalitetsprogrammerne på tværs af websites, apps, nyhedsbreve, push-beskeder mv.

Adgangen til Loyalty Keys fordelsprogrammer gennem Quickpay starter fra “no cure no pay”, hvor virksomheden vælger et tilbud til medlemmerne og en kommission til Loyalty Key for salget fra medlemmerne, ligesom de har mulighed for at tilvælge ekstra marketingpakker, hvor den første måned er gratis.

Cashback i partnerskab med Visa

Læs mere om programmet